Születésnap a Marson

Szülinapi buli, ami próbára tesz!

A játék különleges

Szervezd meg szeretteid születésnapját a Mars Küldetés pályán! Játékaink nem csak szórakoztatóak, de nagyban fejlesztik a kognitív funkciókat is. A gyerekek játszva tanulhatnak új dolgokat és fejlődhetnek, mindezt úgy, hogy észre sem veszik. Játékmestereink felejthetetlen élményt biztosítanak az egész társaságnak! A játék 12 éves kortól ajánlott!

A szervezés könnyű

Nem elég a lakás a házibulihoz már? Szertnéd, hogy levegyék a szervezés terhét a válladról? A legjobb választás egy egyedi, fantasztikus és emlékezetes születésnapi buli a Mars Mission élménypályán! A 2 szintből és 3 teremből álló pályánkon garantáltan kényelmesen elfér akár egy 50 fős csapat is. A szórakoztatás mellett külön figyelmet fordítunk arra is, hogy senki se maradjon ki.

játéksziget

feladat

%

elégedettség

A játékmenet
Az alapjáték nem változik, a csapatok ugyanúgy versenyeznek egymással 90 percig. Utána azonban lehetőséget biztosítunk ünneplésre a különtermünkben.
A játékmesterek
Játékvezetőink végig figyelemmel kísérik a csapatokat és a rendelkezésükre állnak. Segítséget nyújtanak és biztosítják a tökéletes légkört.
A buli
A játékot egyedivé tudjuk tenni a TI igényeitek szerint. Elrejthetünk ajándékokat az egyes feladványokban, tarthatunk egy pizza party-t, és természetesen tortázni is lehet. Írd le a megrendelésbe mit szeretnétek és küldünk rá egy ajánlatot.

Egyedi élmény

mint még sehol máshol!

'Marsi környezet'

mintha csak a Marson lennél

High-tech

audiovizuális élmény

Különterem

ünneplés a játék után

Nagy kapacitás

egyszerre akár 50 ember!

Logikai és ügyességi játékok

nem csak gyerekeknek
Minden csomag tartalmazza a professzionális játékvezetést is. A születésnapi csomagokról:

  • a játékmesterek az ünneplést is koordinálják
  • egyéb igényeket is tudunk teljesíteni (torta, ajándék elrejtés / beszerzés, fotózás) amikre egyedi ajálatot adunk
  • parkolni a környező utcákban lehet, 30 perc ingyenes (a helyszínen történő fizetés esetén kedvezményes óradíj)