MARS KÜLDETÉS

13 szabadulószobányi feladvány egy helyen!
 

A játék alapjai

Logikai és ügyességi játékok a legmodernebb technológiákkal ötvözve. Egy több teremből álló helyiség telis-tele kapszulákkal, amik feladványok hosszú sorozatát rejtik. Mindez interaktív feladványokkal, hang- és fényeffektekkel és parádés játékvezetéssel párosítva!
13 kapszula található a pályán, amiből annyit próbálhattok ki amennyit csak szeretnétek. DE minderre 90 percetek lesz…

A feladatok megoldását egy “Super-High-Tech” (SHT) szkennelő jegyzi, hogy tudósaink elemezhessék teljesítményeteket. Az értékelésről kaptok oklevelet is!

Játékvezetőink végig ügyelnek a fergeteges hangulatra.

Akár több mint 40-en is játszhattok egyszerre, mert a hely igen tágas, játék pedig rengeteg van. Ezért is jó választás céges csapatépítőként, vagy szülinapi meglepetésként, esetleg baráti versenyként. A lehetőségek tárháza szinte kimeríthetelen.

De természetesen kisebb csoportokat is szeretettel várunk, akik próbára tennék magukat. Még 2-en is eljöhettek játszani. A játékélményt a résztvevők száma nem befolyásolja, 2-en is ugyanolyan jó szórakozás, mint 10-en.

Akiknek ajánljuk

Szuper élmény bárki számára! Fejtörőinket ajánljuk családoknak, szülinapozóknak, cégeknek, és természetesen a szabadulós játékok szerelmeseinek. Kulturált kikapcsolódást jelenthet lány- és legénybúcsúk során is, vagy egyéb rendezvények, ünnepek alkalmából. További információkért kérjük válaszd a Szolgáltatásaink menüpontot, vagy küldj üzenetet az info@marsmission.hu címre!

High tech

Játék

Csapatépítés

Szülinap

Mindenkinek

Videó

Foglalás

Foglalj most normál játékot vagy válassz és kattints egyre a speciális szolgáltatásaink közül!

Normál játék

Foglalás az alábbi e-mail címen keresztül (min. 10 fő):

INFO@MARSMISSION.HU

4.000 Ft / fő

14 éves korig 2.500 / fő

AKCIÓS CSALÁDI HÉTVÉGÉK